Angels Tears

EU - Arathor
Pontos idő: 2010.09.06. 07:54

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 20 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Konzerv és kedves neje
HozzászólásElküldve: 2010.07.07. 14:57  
Tag

Nos nekem nincs sok beleszólásom a dolgokba de azért kíváncsi lennék hogy mi lenne ha nem csak ti hanem az egész jelenlegi guilded jönne? Hülyeség lenne?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.07. 16:50  

Ötletnek nem rossz, de nem kivitelezhető :)
Az Angyalok Dühe elkötelezte magát a 10-es raidek mellett és nem is akar többet.
Ezzel nincs is gond ... csak arra sem nagyon van meg mindíg csapat. Szinte mindenki 30 körüli tag, munkával és családdal és nem mindíg a guild progress a prioritás.
Nem az én guildem, szabályaim. Amikor beléptem, akkor elfogadtam őket és nem is áll szándékomban megkérdőjelezni.
Ezért gondolkodtunk el a leave-en. Most Arthas-hoz kezdünk járkálni, ami azért nem olyan rossz. Kérdés, hogy mennyi idő alatt gyilkoljuk le.
De egy guildszövetség elgondolkodtató lehet ... ha lesz rá szitu, akkor bedobom a GM-nek.
WoW kezdete óta létezik a guild:
http://www.angyalokduhe.wowstead.com/forums/18
Advancedek az emberek, csak kevesek ...

Van, vagy volt már olyan, hogy összejöttetek 25-re?
A guilddel szembeni kötelezetségeim mellett szinte bármikor be tudok segíteni. Mivel mi nem megyünk 25-t, ezért mainekkel is tudunk jönni Kitty-vel. (agyonverhetetlen tank vagyok) Meg az összes altunk ICC képes.

Gondoljátok át, hogy 25-s guild progress-be bezavarna-e pár idegenlégiós, vagy fellendítené azt.
Igazábol itt már csak az első 4 boss utánni dolgokrol beszélhetünk. Mert az első 4 kikapcsolt monitorral pugolható.

Ha bedobtam a GM-nek a témát, megírom ... addig is keep trollkodni bitte!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.07. 17:52  

Konzerv írta:
Van, vagy volt már olyan, hogy összejöttetek 25-re?

Persze, kb. 1 hónappal ezelőtt heti rendszerességgel ment a 25-ös raid, mindössze néhány ember jött guilden kívülről (barát, ismerős). Csak hát azóta megjött a nyár és a foci vb.

Így véleményem szerint nyáron nincs értelme 25-ös raiddel vesződni, mert úgyis nyaralnak az emberek. De ha valakiben duzzog ilyen hőségben is a tettvágy/szervezőkészség, akkor nyugodtan szervezhet 25-ös raideket 2-3 magyar guildbéli emberekkel, biztosan lesz rá pár jelentkező. Persze ilyenkor is érdemes elsősorban olyan embereket összetrombitálni, akik már ismerik icc25-öt, mert bőven elég ilyen "pug"-oknál az embereket összeszoktatni, hát még taktika meséléssel is elmenne a fél este, akkor hamar kútba fog esni a 25-ös raid iránti lelkesedés.

WoW: Tuzes, Nyurga
Inaktív: Age of Conan, Aion, EVE Online, Everquest II, Star Wars Galaxies, Vanguard, Warhammer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 00:01  

Site Admin

Na csokicsápos csigabogár:)

Fosimosi is szól pár szótot a témához:)
Naon naon szimpatikus jelentkezés volt ez:) Teccik-teccik :)

A helyzet a következő, mint tanult kollegáim is említették nem a legdurvábban progresselö guild vagyunk...volt 1-2 kisebb nagyobb zökkenés döccenés is... túlélő típusok volnánk, azokat is túléltük.
Több int 2 éve él a guild, sógor koma jóbarát tesó huci écsanya-écsapa stb....kicsit lehet családiasabb mint 1-2 guild lehet...

Nos a 25ös raidek.
Ugyebár szerda lenne a napja, de mivel heppiszánsájn hálidéj van meg valami bőrt is rugnak így kicsit csíkos a téma.
A tapasztalatok ezzel kapcsolatban: ha a guild akarja akkor odateszi magát és simán megy nekik minden...ami nem azt meg 5-6 try alatt be tudják tanulni, ha éppen nem este 11 van már és lövik a pizsit mert reggel menni kellesz húzni az igát.

Van 1-2 olyan lehetőségünk miszerint másik guildal összefonódva tolhatjuk a 25ös progresszt. Ide az Angelszesekböl kb 8-10 ember szokott kelleni, altokkal mainekke tökmind1 csak meglegyenek...egész sikeresek szoktak lenni ezek a kicsit koordinálatlanabb raidek is. Mondjuk ugy lút nélkül nem nagyon szoktunk eljönni:P

A 10es gruppok úgy működnének, hogy mainekkel kell verni a progresszt, ugye elég szépen öltözött már a banda, folytatni kellene...11/12 ben állunk és a Licsnél 2es fázis:P Valamint mennek a maines altos öltöztetős johangulatú majdlemegy legközelebb ha most nem is sikerül raidek.
Ebböl össze szokott jönni hetente legalább 3-4 db...ugyan a folytatásaik ezeknek a raideknek nem nagyon szokott sikeredni de a gir az nö szépen. ( esetleges main karakter hiány esetén jol jön 1-2 jol öltözött alt )

Az ivós raidekért Mr Kócoska a felelős:)
Régebben vagyis nem nyáron volt 1-2-3 durva naxxos buli:P rommáröhögös jolberugos:)

Ezeket a raideket és "progresszt" is szeretnénk ha nem tünnének el a repertoárrol:)

Nos ha úgy gondoljátok megpróbáljátok ezt a guildet mi szívesen látunk Titeket:)

Fosimosi szólott:)

További szépet

Csokicsáp:)

Kép
Kép
[i]"Van 1 ördögien ravasz tervem"[/i]
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.10. 00:59  

ahogy Haramija mondaná "veheee"

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.12. 14:47  

Széép ...
Egyenlőre maradok troll a fórumotokban és idegenlégiós, ha kellek.
A minap elvittem magammal (Persze a hátamon) két embereteket ICC-25-be. Sry nem emlékszem nevekre.
És annyira rendes voltam, hogy valakivel még a guild chatetekben is recruitáltattam. Bazeg, hogy én milyen kúrvajófej vagyok ... és gyönyörű. Na mindegy.
Szóval a perverziómat kielégítve továbbra is szervezek majd ad-hoc pug-okat és majd jól megkérdezek fent lévő angelseseket.
Ha esetleg TOC-ba mennétek, szoljatok má ... megőrülök, hogy nincs rendes pajzsa a sámánomnak.

Aztán majd ha megöltem LK-t az Angyalok Dühével, átjövök hozzátok, beszólok mindenkinek, leugatok mindenkit, kifosztom a guildbankot és szerver transzfer -> name és faction change.
Szerintem annyira cukcsi és szimpatikus a hozzáállásom ... :mrgreen:

Szóval I'll keep megkérdezni a guildembereket, hogy jönnek-e, ha raidet csinálok.

JAAAAA!
És kössz mindenkinek, aki rám /wave, vagy /hi Dalaranban. Én igyekszem mindíg vissza /wave, vagy /hi, de néha mellényulok és /doom lesz belőle :lol:

/béke

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.14. 10:49  

Tag

Szia(sztok)!

Amennyiben érdekelne egy 25-ös ícécé ma este fél nyolctól, jöhetnétek, mert előreláthatólag kevesen leszünk rá.
Este hét után kellene keresni < Fosch-t, Mohárász-t, Boldrikk-ot, Sodrony-t, Elderion-t, Nayania-t > (ez mind egy személy, csak több személyiség :D ), vagy engem ingame.

Így se garancia, hogy el tudjuk indítani, meglátjuk..
Gyertek csak gyertek.... :mrgreen:

Kép
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.14. 10:55  

Júúj! Kösz. Szerdán tolunk heti raidet több hullámban. Altokkal is :?
Nem garantálom. Vagy holnapra csúsztassátok és akkor tuti megyünk.

Béke!

Azért írjatok rám, ha kellek/kellünk.
Konzerv, Vreznok, Bradock, Chargy, Zsebtetü (Most ezek lehetnek :geek: )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.15. 17:57  

Tsoki

A tegnapi raid létrejötte szerintem nagyon eredményes volt. Persze én nagyban támogatom a csatlakozásotokat. Ha beton nem tünik el a ködbe talán le is ment volna, de hát ez van, hara már csak ilyen :D

Remélem sikerül fellendíteni a raidelést, jó lenne.

Minden jót

Iron

Kép
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.07.19. 17:14  

Kár, hogy nem volt folytatása.
Mi benne lettünk volna ...
Meg loot is esett. Asszonynak is :D

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 20 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2